Steun ons en help Nederland vooruit

vrijdag 14 februari 2020

Joris bezorgt zichzelf een glimlach

En D66 bezorgde vandaag een Valentijnstaart bij Joris.
Ieder jaar deelt D66 Dalfsen een taart uit ter gelegenheid van Valentijn. Vandaag is de taart uitgereikt aan Joris, Joël en Jarno van de Stichting Joris Bezorgt. In Dalfsen en Hoonhorst rijden zij sinds 2017 rond op hun authentieke bakfiets en bezorgen groente, fruit, brood en bier bij de mensen thuis.

De stichting helpt mensen die soms niet zelfstandig een baan kunnen vinden. Volgens ons is Joris Bezorgt een prachtig voorbeeld van maatschappelijk betrokken ondernemerschap waar iedereen beter van wordt. Sommige mensen hebben extra ruimte en kansen nodig om het beste uit zichzelf te kunnen te halen. Dit mooie initiatief verdient het om in het zonnetje te worden gezet.

In onze wereld staan mensen niet alleen. We hebben elkaar nodig. Onderling verbonden, in vertrouwen, met zorg en verantwoordelijkheid voor elkaar, voor onze omgeving en onze gezamenlijke toekomst. Wie even niet mee kan komen wordt geholpen en aangemoedigd om zelfstandig te blijven staan.

De stichting werkt overigens nauw samen met kwekerij Eef Stel, Bakkerij Van der Most, De Vechtdal Brouwerij en Albert Heijn. Via de stichting Joris Bezorgt kunnen inwoners van Dalfsen een abonnement nemen voor een Groente/fruit, brood of een bier pakket. En het bezorgen is voor klanten nog gratis ook. Voor meer informatie kunt u terecht op de website jorisbezorgt.nl en jorisbezorgt@gmail.com