Steun ons en help Nederland vooruit

donderdag 22 maart 2018

Uitslag gemeenteraadsverkiezing 21 maart

op 21 maart j.l. hebben 1110 inwoners van Dalfsen hun steun geuit aan D66 Dalfsen. Wat 7.7% van is van alle stemmen. Ondanks een dalende landelijke trend hebben we daarmee onze zetel weten vast te houden en in aantal stemmen zelf iets weten te groeien. We hadden graag op basis van deze ruime steun een zetel extra willen hebben, opdat we ons progressief en sociaal liberaal geluid nog beter in de raad door hadden kunnen laten klinken. Helaas gaat de zetelverdeling niet op basis van dit percentage maar wordt er gerekend met een kiesdeler. In ieder geval willen wij, jullie van harte bedanken voor deze steun en gaan wij ons met 1 zetel en een ruime steunfractie de komende 4 jaar keihard inzetten, om een ieder nog bewuster te maken dat Dalfsen een sociaal liberale koers  verdient.