Steun ons en help Nederland vooruit

zondag 18 februari 2018

Campagne komt op stoom

Alle partijen lopen zich warm om aan de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen te beginnen. D66 Dalfsen start op 24 februari haar campagne met een manifestatie op het Kerkplein in Dalfsen. Daar wordt op een ludieke wijze het verkiezingsthema’s “Hoe Hoog gaan we Vliegen?” gelanceerd. D66 Dalfsen is initiatiefnemer voor het inmiddels breed uitgegroeide protest tegen de laagvliegroutes Lelystad Airport boven de gemeente. Inwoners kunnen tijdens het “pleingesprek” van gedachten wisselen met leden van de fractie die ook kandidaat zijn voor de gemeenteraad. Begin maart worden ook Hoonhorst en Lemelerveld bezocht. Deze twee kernen liggen pal onder de aanvliegroutes en zullen veel overlast gaan ervaren als er geen aanpassingen plaatsvinden.