Steun ons en help Nederland vooruit

dinsdag 19 december 2017

Crowdfunding verkiezingen Gemeenteraad

De verkiezingen voor de gemeenteraad in maart 2018 is voor D66 Dalfsen een enorme uitdaging. In 2014 kwam de kersverse fractie met 1 zetel in de gemeenteraad. Het is velen opgevallen dat de komst van D66 in Dalfsen een verfrissend effect heeft gehad en alom waardering geniet. Deze vernieuwende aanpak willen we graag voortzetten. We hebben de afgelopen 4 jaar mooie resultaten bereikt en voor de komende 4 jaar hebben we een mooi en veelzeggend programma geschreven.

We willen tijdens de verkiezingscampagne graag op onze eigen manier naar buiten treden en de kiezers motiveren om op D66 Dalfsen te stemmen. Voor een kleurrijke campagne is er een crowdfunding gestart die u kunt bekijken door de volgende link aan te klikken: https://crowdfunding.d66.nl/gr18/dalfsen

Doet u met ons mee?